4 reaktioner på ”Kontakt

 1. Jag läste just din intervju med George R.R. Martin, på den sidan fanns dock ingen kommentarsfunktion. Det jag framför allt reagerade på i intervjun, var det du skrev om skillnaden mellan boken och filmen när det gäller bröllopsnatten mellan Khal Drogo och Daenerys Targaryen. Jag har bara läst två av böckerna, men sett alla säsongerna, och just boken med bröllopsnatten har jag inte läst. Nu förstår jag bättre hur tanken var och hur det sedan blev. Ser man bara filmscenen är det helt omöjligt att förstå hur det kunde uppstå kärlek mellan dem, efter en våldtäkt. Nu blev det betydligt mer logiskt, så tack för det klargörandet 🙂 För övrigt en väldigt intressant och ibland väldigt rolig intervju.

  Gilla

  1. Åh vad kul att du gillade den. Jag har inte ens tänkt på att det saknas kommentarsfunktion där, men antar att det går att ordna. Tack för tipset.
   Angående bröllopsnatten så förstår inte jag heller hur man tänkt. Förmodligen inte alls utom på att locka tittare ( varför grymheter lockar mer är dock obegripligt ) vilket är jättetråkigt. Framförallt eftersom Dany utvecklas så mycket och just bröllopsnatten i mina ögon är en stor del av detta, att hon för första gången får välja själv. Läs den tycker jag.

   Tack för fina ord! 🙂

   Mvh Katja

   Gillad av 1 person

 2. Åh bor du på Åland? Jag är uppvuxen där, men bor i Sverige nu medan jag går i gymnasiet. Jag hittade nyligen din blogg på fb-gruppen Svenska YA-bokbloggare, och ska kolla vidare i din blogg. Hoppas du har det bra på Åland, och skriv gärna vad du tycker om det. 🙂 Känns kul för mig att höra att det finns bokbloggare där med!

  Gillad av 1 person

  1. Har inte sett det här förrän nu, vad dumt. Jag älskar Åland. Märkligt nog eftersom jag är född och uppvuxen i Stockholm och alltid har sett mig som en riktig storstadsbo. Och så hamnar jag på en liten ö och stortrivs. Ska genast kika in i din blogg.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s