Sarah Connor är tillbaka! Och Kurt Russel med Tarantino. Och Woody. Och Elsa. Och …

En av mina absoluta favoritfilmer är Terminator 2: Judgement Day. Mest tack vare Sarah Connor som spelades av Linda Hamilton. Därefter har det kommit nya Terminator-filmer som jag inte orkat se. Men nu är Sarah Connor ÄNTLIGEN tillbaka och därmed blir Terminator: Dark Fate ett måste. Och trailen är fantastisk, så det här är nog årets mest efterlängtade film för min del. Titta och njut! Filmen släpps i november 2019.

Kurt Russel var ytterligare en favoritskådis en gång i tiden. Sedan försvann han i flera år men har nu börjat dyka upp lite här och där. Han dök upp som en oväntad ( men välkommen ) överraskning som pappa till Star Lord i Guardians of the Galaxy 2 där han spelade Ego, en väldigt självcentrerad gud.

Nu är han aktuell igen i Quentin Tarantinos senaste film, tillsammans med resten av gräddan av Hollywoods gubbelit. För vi ser många bekanta ansikten i filmen Once upon a time in Hollywood när Brad Pitt, Al Pacino och Leonardo DiCaprio alla slåss om uppmärksamhet. Jag är mest glad över Russel. Trailern är rätt kul, titeln är rätt kul men ändå verkar det till stor del handla om Sharon Tate? Berättelsen om henne är ju allt annat än rolig, utan tvärtom rent fruktansvärd, så det ska bli intressant att se vad den faktiska vinkeln blir. Filmen kommer redan nu i juli.

Ingen har nog missat att Toy Story 4 är på gång med allas vår Tom Hanks som Woody. Jag lägger in trailern men rekommenderar faktiskt att ni hoppar över den då det känns som vi får se hela filmen. Förstår inte att så många filmer nu för tiden gör trailers som verkar avslöja precis allt. Så hoppa till nästa trailer istället. Släpps imorgon på självaste midsommarafton.

Och sist men inte minst är även Elsa och Anna tillbaka i Frozen 2. Här kan ni titta på trailern men kanske bara 50% av den eller så, för även den här trailern visar väldigt mycket. Filmen verkar lika fantastisk som ettan och kommer även den i november.

Och ännu en glad överraskning som kanske/troligen kommer nästa år. Det sägs att en fortsättning på Big trouble in little china är på gång. Alltså inte en remake, utan en ren fortsättning. Och den kommer innehålla både Dwayne Johnson ( The Rock ) OCH Kurt Russel. WOW säger jag och håller alla mina tummar och tår för att det faktiskt blir så.

Annons

En reaktion på ”Sarah Connor är tillbaka! Och Kurt Russel med Tarantino. Och Woody. Och Elsa. Och …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s