Skräck, ångest, ( töntiga ) detektiver och en superhjälte – Kommande filmer

Det dyker upp några filmer alldeles snart som jag längtar lite extra efter.

Halloween ( som ju redan kommit ) med comeback av Jamie Lee Curtis är ju ett måste. Inte bara på grund av nostalgiska skäl, utan filmen ser faktiskt riktigt kul ut och för att Jamie ser så jäkla kick ass ut i trailern.

 

Boy erased. Bara trailern är svår att titta på utan att känna ångest, men filmen är nog en måste-se. Om en homosexuell pojke som blir skickad av sina föräldrar till ett terapiläger för att bli botad från sin homosexualitet. Något som tydligen fortfarande är en realitet för tusentals ungdomar i Usa.

Russel Crowe är ingen favorit hos mig, men han känns ändå som ett klockrent val att spela pappan i den här filmen. Nicole Kidman som jag annars gillar, känns inte lika självklar men kan säkert överraska mig.

 

Holmes and Watson. Namnet säger ju allt och här är radarparet i ny tappning. Töntigt skådispar förvisso och filmen ser ju inte helt seriös ut ( minst sagt ), men den verkar faktiskt rätt rolig. Töntigt kan vara kul, om det görs rätt.

 

Aquaman. Jason Momoa, är allt jag säger.

Annons

5 reaktioner på ”Skräck, ångest, ( töntiga ) detektiver och en superhjälte – Kommande filmer

 1. Åh guuuud! Älskar ALLT Will Ferrell och John Reilly gör tillsammans. Stephbrothers exempelvis. Ser fram emot detta så jävla mycket.

  Samt Halloween! Yaay!

  Gilla

  1. Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin sett något bra med Will Farrell, den andra vet jag inte vem det är riktigt. Kanske måste kolla in Stepbrothers? Men jag gillar Will, han verkar vara en fin människa när jag sett honom i intervjuer osv, så det skulle vara kul att se en film med honom jag faktiskt gillar. Trailern är i alla fall hur kul som helst. 🙂

   Gilla

   1. OMG! Har du INTE sett Stepbrothers?!!?!!!!?!?!?! Dessa två har ju gjort massor av film tillsammans. Talladega nights också. MEN! Stepbrothers. Det är den roligaste, sjukaste, komedin som gjorts. (jag kanske har dålig smak, vad vet jag, ju löjligare ju bättre ibland hahaha) Den blir aldrig tråkig i alla fall. SE DEN! NU! DU MÅSTE!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s