Det här har jag gjort i sommar, vår nya valp och vårt nya hus.

Först skaffade vi en till hund, valpen Gizmo. Han är en Petit brabancon precis som ”storebror” Dobby och visade sig vara ett yrväder. Medan Dobby mer framstår som en lugn farbror ( trots att han bara är 1,5 år ) så är det desto mer fart på Gizmo. De älskar varandra vilket är väldigt skönt eftersom man ju aldrig kan veta hur det faktiskt blir. Nu är vår familj komplett.

Sedan blev det lite ändringar i hyresbolaget vi hyrde hus av så vi började leta annat boende ( igen ) och upptäckte att drömhuset var till salu. Det är alltså ett hus vi åkt förbi i alla år på väg till jobb och dagis, och vi har alltid suckat lite drömmande och tänkt att, någon dag så …

Nu var det ledigt och hela sommaren gick åt till kalkyler, bolånetak och funderingar kring driftskostnader. Till slut löste sig allting och nu bor vi i Drömhuset sedan två veckor tillbaka.

 

Jag ser verkligen fram emot nästa års sommarkvällar här på altanen, med utsikt över åkrarna där dimslöjorna dansar på morgonen. Lycka.

Annons

12 reaktioner på ”Det här har jag gjort i sommar, vår nya valp och vårt nya hus.

    1. Tack, det känns helt fantastiskt. Din nya bok måste också vara fantastisk för den fastnade i tullen. Där fastnar bara extremt värdefullt gods. Ska lösa ut den på måndag. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s