Jag nördar loss på fantastiska Åcon 9

Så det här händer just nu och därför är det lite tyst här just nu. Tre dagars härligt nörderi i fantasy och science fiction på hemmaplan. Vädret är fantastiskt och människorna awesome, så det har varit riktigt härligt som vanligt.

Hedersgäst i år är Emma Newman som skrivit bland annat boken Planetfall. Det har varit grymt kul att lyssna på henne och tankarna bakom hennes författande för hon är så otroligt medveten. Medveten om vad hon vill berätta och med starka åsikter om feminism, politik och samhället i stort. Hon har ett otroligt engagemang, härlig humor och en vilja att berätta om sådant som andra räds för. Jag återkommer med mer om det.

På agendan idag är roliga timmen med Emma Newman och senare underhållning med Fia som driver fina bloggen Boktimmen. Och förstås blir det Eurovision ikväll. Jag håller tummar och tår så hårt jag kan för Israels fantastiska Netta Barzilai!

 

 

Annons

En reaktion på ”Jag nördar loss på fantastiska Åcon 9

  1. Pia

    Jag hoppas innerligt att kycklinglåten inte vinner. Den är galet jobbig att lyssna på och jag förstår inte alls varför den blivit så populär. Det fanns sju galet jobbiga låtar med i år och alla gick till final. Jag fattar ingenting. I min bok är det lika jobbigt att lyssna på dessa låtar som att lyssna på brandvarnaren.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s