Jag tar tillbaka

Så, vi såg avsnitt fem och sex av Ghost Wars igår och jag var lite förhastad i mitt positiva omdöme tydligen. Lagom in i halva avsnitt sex har allt bara blivit fånigt och vi orkade inte ens se klart avsnittet. Så mycket för läskiga spöken.

Vi kommer säkert se resterande avsnitt ändå så småningom, bara för att se hur det går. Men läskigt är det tyvärr inte längre.

Annons

7 reaktioner på ”Jag tar tillbaka

  1. Håller med dig helt, i början så kändes serien lite spännande. Snygg serie med ganska intressanta karaktärer framförallt kanske pastorn. Men efter ett tag så blir den som du säger löjlig, känns nästan som ett försök till en seriös variant av ghosts busters när de börjar skjuta el på spökena 😅

    Gilla

    1. Mitt i prick när du använder ordet ”seriös”. De gör serien på allra största allvar vilket gör fånerierna ännu fånigare. Hade de gjort serien med aningens mer humor hade jag kunnat förlåta rätt mycket.

      Gilla

  2. Pingback: Ghost Wars – Ny skräckserie på Netflix « Bokhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s