Bästa boken kommer inte idag

Jag skulle egentligen skriva om årets bästa bok idag, men det blev sjukstuga hemma med barnen istället. Och när vi har sjukstuga är det alltid det här som gäller.

Och tittar barnen på Doctor Who finns det inte en chans att jag kan koncentrera mig på något annat jag heller. Så hela dagen har ägnats åt Doctor 11 ( favoritdoktorn ) och soffmys. Imorgon ska jag se till att skriva inlägget innan det blir Doctor Who på tv, för ni måste ju få höra om årets bästa bok.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s