Jag fick en ”liten” bok häromdagen …

Ett recensionsexemplar hittade hem till mig häromdagen och jag fick en chock när jag såg storleken på paketet. Världens största bok inuti, eller hade jag fått några extra exemplar av någon anledning? Det visade sig vara en stor bok. En jättestor bok.

Bredvid ligger alltså en vanlig inbunden bok, för att visa skillnaden. Jag ska visa mer från insidan sedan, för det är verkligen en fin bok. Vackra illustrationer och fantastisk kvalitet på boken överlag. Nu ska jag bara försöka läsa den också. Lär ju inte läsa den i sängen dock eftersom boken slår ihjäl mig om jag råkar somna med den ovanför ansiktet.

Även om jag inte kan säga något om själva texten än, så är boken gjord med stor omsorg. Sånt gillas.

Annons

6 reaktioner på ”Jag fick en ”liten” bok häromdagen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s