Killfest killfest hela dan – Spelkväll med Gender Bender

Dagens Gender Bender är inte lika uppenbar som förra veckans, men det finns ändå en skevhet som träder fram. Speciellt eftersom det är ett ganska vanligt sätt att beskriva relationer på. Ni får också en bonus eftersom det är fredag imorgon och ni kanske känner för att ha en spelkväll i goda vänners ( inte alla vänner! ) lag.

Jag har alltså som vanligt bytt kön på karaktärerna och vilken bok det är ser ni längst ner.

Men det var också lite grann Majas fel, eftersom hon – och det kan jag inte poängtera nog – var ett osannolikt praktarsle den dagen, till och med enligt hennes mått mätt.

Hon hade glömt att det var deras bröllopsdag – deras första bröllopsdag – och när Robert påpekade det för henne sa hon jaha, men de hade ju redan ägnat sig åt en massa gullande och nu var de gifta så då var väl allt frid och fröjd, inte sant? Typ, allt var klappat och klart nu och de var båda superhäftiga och han hade förresten redan ett dussin handväskor, och apropå det måste hon ta flyget till San Fransisco för att prata om sin kommande börsintroduktion. Robert sade att det var nytt för honom och då sa hon att han faktiskt borde läsa planeringen som hennes PA mejlade honom och att hon skulle åka om två timmar, och han frågade om han fick följa med för han hade faktiskt hört att det var fantastiskt i San Fransciso på våren, och hon sa, faktiskt inte, sötnos, hon skulle vara superupptagen. Sedan hade hon kysst honom farväl och sagt att nu när de ändå hade ett gym i huset varför tog han inte och använde det?

Så du fattar vad jag menar. Hon menade det inte elakt, det är bara sådan Maja är.

Robert gråter en liten skvätt men bestämmer sig sedan för att gå ut och ha roligt när kompisens fru ringer Maja och säger till henne att skärpa sig och komma hem.

Därför hade Maja ställt in affärsmötena i San Fransisco och flugit hela vägen tillbaka, fullastad med varenda parfym i taxfreebutiken eftersom hon inte kunde minnas vilken Robert tyckte om. Hon hade klivit in genom dörren – där en eländig Robert hade spytt hela förmiddagen och kravlat omkring på golvet bakfullt skuldmedveten och olycklig – och tagit honom i famnen och förklarat honom sin odödliga kärlek, och sedan hade hon under stor dramatik försökt bära honom uppför trappan, vilket hon inte klarade eftersom hon hade suttit på ett plan hela natten och Robert var fem centimeter längre än henne och dessutom ville dö, men de gjorde ändå så gott de kunde tillsammans medan den tidiga aprilsolen lyste in genom de enorma fönstren som gick från golv till tak i det gigantiska, cirkulära sovrummet med fånig/spektakulär ( stryk i enligt med smak ) cirkelrund säng, och efter det tog hon resolut med sig Robert vart hon än åkte under de följande sex månaderna.

Sedan har vi det ultimata spelet för alla killar. Med tanke på hur många gånger könet benämns i introduktionen är det mycket viktigt att spelarna inte har fel kön. Mycket viktigt, för annars … Ja, jag vet inte vad som händer men något måste det vara med tanke på hur viktigt det uppenbarligen är.

Killmiddag

Killmiddag är det perfekta spelet för killmiddagen, förfesten eller vinkvällen med dina killvänner! Redo för den ultimata killkvällen?

Killmiddag är ett helfestligt spel med över 400 underhållande och kul frågor för den ultimata killkvällen! Lär dig mer om både dig själv och dina killkompisar på ett underhållande sätt där många skratt, galna historier och roliga anekdoter garanteras. I spelet avhandlas allt från ex-flickvänner till skvaller, roliga minnen, pinsamheter, sex och mycket mer.

Killmiddag passar utmärkt som present och är ett roligt och underhållande sätt att lära känna dina killkompisar bättre!

 

Boken heter Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden och är skriven av Jenny Colgan.

Spelet heter Tjejmiddag och finns bla här.

 

Annons

4 reaktioner på ”Killfest killfest hela dan – Spelkväll med Gender Bender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s