Mamma Mia vilket lyckopiller och Here we go again!

Mamma Mia är en fantastisk film, helt totalt jäkla amazing. Mitt lyckopiller som kan få mig att le, skratta och gråta av mysglädje oavsett vilket humör jag än är på. Och då är jag ändå inte jätteförtjust i musikalfilmer, men hela filmen har en sådan varm och mysig känsla att den är som en gigantisk snuttefilt som bara sveper in en i magi. Och snart är det dags för uppföljaren. Skitläskigt.

Men efter att ha sett trailer 1 och 2 är jag faktiskt inte speciellt orolig längre. Jag tror det blir bra. Känslan verkar finnas även här och vi får dessutom ytterligare en spännande skådespelare ( hela castingen i första filmen är ju briljant  ) till den fantastiska ensemblen. Kolla bara!

Annons

8 reaktioner på ”Mamma Mia vilket lyckopiller och Here we go again!

   1. Jo, jag har sett första. Den kändes som den längsta film jag sett i mitt liv. Men jag är helt fel för den filmen, jag kan inte lyssna på ABBA.

    Gilla

  1. Hahaha jag vet! Har tittat flera gånger bara för den meningen. Är också den meningen som säger mig att jag nog inte har något att oroa mig för. ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s