Välkomnar nya året med en släng av pest, men vi kör på tycker jag!

Jag hade tänkt kickstarta nya året igår med en liten överraskning, men eftersom jag drabbats av lite pest ( skulle kunna vara förkylning/influensa men känns mer som pesten ) får den vänta några dagar. Men starta gör jag ändå, lite smått så där. Det blev ingen årsbästa för 2017 eftersom december gick åt till resande, jag var mer borta än hemma, och därefter har jag haft lite jullov och nu har jag pest. Så kan det gå. Och jag ser hellre framåt än bakåt just nu, så jag ser fram emot årsbästan för 2018 istället.

Nytt år och nya planer. De två senaste åren har varit så där bloggmässigt. Många pauser och inte så mycket läsning som jag hade velat. Men det är ju så, livet kommer emellan ibland tyvärr och det blir inte alltid som man planerat. Jag har dock stora förhoppningar för 2018 faktiskt. Jag mår bra, tiden finns förhoppningsvis  och inspirationen för läsning och inlägg finns hela tiden.

Först och främst kommer Gender Bender tillbaka! Ni vet, dagarna när jag byter kön på karaktärer i böcker och det blir heltokigt eftersom författarna lever kvar i stenåldern … Utförandet kanske varieras, men fokus kommer vara på genusproblematik och inte alltid alltför allvarligt. Men det blir heller inte bara problematik på agendan, det måste finnas plats för hyllningar också och som tur är har jag några sådana på lager.

Hur jag ska göra med recensionsexemplar har jag inte riktigt bestämt än. Fördelen med att tacka ja till sådana är att man ofta är lite före andra tidsmässigt och kan presentera rykande färska nyheter i bokhandeln. Nackdelen är att det ger en press som jag inte är helt säker på att jag vill ha, så vi får se. Det blir säkerligen mer än senaste året, men ändå mindre än i början.

Och nu har jag inte så mycket mer att tillägga, så vi kör väl då!

 

 

Annons

4 reaktioner på ”Välkomnar nya året med en släng av pest, men vi kör på tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s