Självständighetsfirande och vittnesmål.

Jag har varit på resande fot och därefter krävdes återhämtning, så det är vad jag gjort senaste veckan/orna. Rest och återhämtat mig. Man skulle kunna tro att en resa som kräver sådan återhämtning gick väldigt långt bort, men kosan styrdes till Helsingfors. Sonen vann en utlottning där han blev inbjuden till Barnens firande av självständighetsdagen tillsammans med Finlands statsminister i Helsingfors. Och sådant kan man ju inte skippa, så det var bara åka. För oss som bor på Åland borde inte resan bli så lång kan man tycka, men det blir den. Och krånglig, och sömnlös. Båten går mitt i natten och kommer fram på morgonen och hemresan går på eftermiddagen och man kommer tillbaka till Åland 4 på morgonen. Några hotellnätter mittemellan och vips har det gått en hel vecka till resandet.

Men han hade kul och vi fick se en väldigt vacker stad så det var klart värt.

 

Sedan i fredags outade jag mig och mitt bagage på facebook i kölvattnet av #metoo-kampanjen. Något jag funderat på länge länge och när jag väl gjort det var det så himla skönt. En rening som borde ha gjorts tidigare. Jag kommer inte gå närmare in på det här då bloggen ska vara en safe space för både mig och andra, men har du funderat på att outa ditt eget bagage kan jag varmt rekommendera det. Superläskigt före men fantastiskt skönt när det är gjort.

Och igår läste jag ut en bok jag knappt vågat kika på sedan jag fick hem den. Eftersom jag älskade förra boken så mycket och var så rädd att den här inte skulle leva upp till förväntningarna. Imorgon …

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s