Sälja lägenhet och lite skräck och så där.

Bostadsmarknaden på Åland är ju inte direkt som i Stockholm kan man konstatera. Vi flyttade redan i april och lägenheten kom ut till försäljning i juni. Nu i dagarna har vi skrivit papper och nästa vecka är tillträdet för de nya ägarna, så det har tagit lite tid. Och som alltid är det en hel del att göra i samband med bostadsförsäljning. Rensa, städa, packa. Vi gjorde det mesta när vi flyttade men en del blir ju alltid kvar att göra, så just nu är det sånt jag har i huvudet och då får inte riktigt recensioner plats med allt annat som snurrar. Nu är vi dock färdiga så jag ska bara ta någon dags återhämtning.

Samtidigt läser jag Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren och den är faktiskt sjukt läskig. Första gången någonsin jag varit tvungen att lägga ifrån mig läsningen på grund av läskigt. Vad jag tycker i övrigt har jag inte riktigt bestämt än, men när jag är klar så. Det är framförallt en grej författaren gör i början som stör mig enormt. Kanske så mycket att det påverkar hela min läsupplevelse. Vi får väl se.

Jag tänkte lägga in en läskig bild här så jag googlade på skräckbilder. Gör inte det, det var en jättedum idé. Ni får en söt kattbild istället.

Annons

4 reaktioner på ”Sälja lägenhet och lite skräck och så där.

 1. Att köpa hus och flytta är galet energikrävande. Been there, done that. Lycka till!

  Jag har avfärdat Norra Latin som en ungdomsfantasy, i stil med Engelsforstrilogin (som jag visserligen gillade, men inte är sugen på just nu), är jag fel ute där alltså? Kan den tänkas passa mig som främst går igång på läskigheter?

  Gilla

  1. Nja. Rec kommer nog imorgon, men jag kan tänka mig att den kanske är för ung även om jag upplever den mognare än Engelsforstrilogin ( som jag älskade ). Det skräckliga peakar i mitten ungefär och därefter planas det ut, så det är också lite för lite skräck enligt mig. Även om det skräckliga är jävligt skräckligt. Inga tentakler inom synhåll dock.

   Gilla

 2. Norra Latin! Måste läsas av en som själv gått där (=jag). Superspännande att höra att den är läskig. Inte heller jag låter mig skrämmas i första taget.

  Om det inte är film, förstås. Då blir jag skiträdd. Tyckte på allvar att det var jobbigt att vara ensam hemma efter att jag sett The Conjuring. Ja, jesus …

  Plågsamt med alla aspekter av en flytt. Bra jobbat!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s