Jag var sjuk och sedan blev jag frisk och sedan blev jag ännu sjukare.

Såå, status här hemma är just nu på den här nivån.

Vilket suger lite eftersom jag har läst Orkidépojken av Helena Dahlgren och För oss är natten ljus av Christoffer Holst. Holst skrev ju som bekant boken Mitt hjärta går på. En av de mysigaste feelgood-böckerna jag läst faktiskt. En bok som lindar in en i varma stickade sjalar med rykande het choklad och pepparkaksdoft i bakgrunden. Och det är ju alltid lite jobbigt när man känner så, eftersom risken är rätt stor att nästa bok kanske inte helt lever upp till ens förväntningar.

Allt det här vill jag skriva om, men istället tar jag lite mer nässpray och hostmedicin ( med röd triangel på ) och hoppas att imorgon är en bättre dag. Vilket det troligen är, det börjar faktiskt ta sig men än är jag inte riktigt där.

Annons

7 reaktioner på ”Jag var sjuk och sedan blev jag frisk och sedan blev jag ännu sjukare.

  1. Krya på dig! Hoppas du snart mår bättre. Jag är väldigt sugen på att läsa Orkidepojken men mitt bibliotek har den bara som e-bok, ett format jag inte kan läsa. Får hoppas på att jultomten är snäll i år 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s