En natt på akuten på grund av en fis på tvären?

Igår var jag för trött efter Sverigeresan för att skriva ( åker ju regelbundet och hälsar på mina föräldrar som båda efter stroke bor på äldreboende ) och inatt satt jag på akuten med äldsta sonen 10 år. Misstänkt blindtarmsinflammation men naturligtvis gick allt det onda över när vi väl kom dit och proverna visade inget, så det var nog en fis på tvären bara.

Ändå tacksam för att det här på Åland bara är att åka in och man blir omhändertagen direkt. Inget nekande, väntande eller omdirigerande till annat ställe ( finns ju bara ett ). Så det började kl 2 inatt, vid 3 åkte vi in och sedan var vi hemma igen kl 5 och idag är vi alla tröttare än tröttast. Att dessutom vakna till en kolsvart himmel piggar ju inte upp en direkt, men imorgon är en ny dag. Friska och krya och förhoppningsvis en sol att se fram emot. Det är vad jag hoppas på.

Annons

9 reaktioner på ”En natt på akuten på grund av en fis på tvären?

 1. Hahaha! Har också varit med om den där fisen på tvären!

  Skönt att det inte var något värre iallafall. Ni får mysa idag då hela dagen och bara vara efter nattens händelser. ☺

  Gilla

  1. Haha så irriterande. Jag väntade ändå en timme innan vi åkte in, så hade jag bara väntat tio minuter till hade vi kunnat stanna hemma i varma sängar. Men ändå skönt att få det kollat.

   Gilla

 2. Aldrig hört uttrycket innan, men ”en fis på tvären” kommer att läggas in i vokabulären fr o m nu. Skönt att det gick bra dock. Nån gång kan jag dra skräckhistorian om min brors blindtarmsoperation och eftermäle, men det tar vi nån annan gång.

  Gilla

   1. För att göra en jättelång historia kort – blindtarmen åkte ut för den var kass, men instrument petade hål där den inte skulle kombinerat med felaktig läkning som gjorde att det lillebror åt inte kunde komma ut så som det ska = tvärstopp. Inget bra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s