Är det dags nu?

Det blev en lång semester här i bloggen. Men välbehövlig. Och tusan vad svårt det är att komma igång igen. Så många gånger jag börjat och bara kommit några rader innan jag insett att jag bara staplar ord på varandra. Raderat och börjat om från början innan jag till slut gett upp.

Men någonstans måste man ju börja, så det är bara bita ihop och ta tag i det och hoppas att flytet kommer igång av sig själv allt eftersom. För jag har faktiskt läst en hel del godbitar som jag bara måste dela med mig av. Dystopier, scifi och fantasy som vill ha åtminstone några raders uppmärksamhet. Så ja, nu är det väl dags då. Vi säger så.

 

 

Annons

14 reaktioner på ”Är det dags nu?

 1. Välkommen tillbaka! Jag har också saknat dig. Jag har haft (och har fortfarande) samma problem. Jag har inte uppdaterat min sida på säkert ett år. Lider av både läskramp och skrivkramp sen lång tid tillbaka med fyra ofärdiga manus liggande och en böcker-att-läsa lista som är sju miljoner lång. Har som tur är kommit igång med läsningen igen med hjälp av den fantastiskt spännande och briljanta Färjan av Mats Strandberg (tack Mats). Får ta mig i kragen och börja jobba med mina manus och uppdatera min sida med. Happy writing!

  Gilla

 2. Välkommen tillbaka! Jag har också saknat dig. Jag har haft (och har fortfarande) samma problem. Jag har inte uppdaterat min sida på säkert ett år. Lider av både läskramp och skrivkramp sen lång tid tillbaka med fyra ofärdiga manus liggande och en böcker-att-läsa lista som är sju mil lång. Har som tur är kommit igång med läsningen igen med hjälp av den fantastiskt spännande och briljanta Färjan av Mats Strandberg (tack Mats). Får ta mig i kragen och börja jobba med mina manus och uppdatera min sida. Happy writing!

  Gilla

  1. Oj, vad jag kan relatera! Fast jag visserligen både läser och skriver, så är känslan alltid en av lätt kramp. Undrar om det går att komma ifrån.

   Strandberg är f.ö. lysande – har nyligen läst Hemmet (rekommenderas varmt!).

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s