Så det här hände.

Att det blev helt tyst här är ju rätt uppenbart men nu är jag här igen. Det som hände var valpköp. Helt oväntat ledde detta i sin tur till akutflytt då det blev problem med grannarna ( deras hundar gillar inte andra hundar tydligen ). Så för allas bästa valde vi att flytta. Och med tanke på att det blev akut sökande efter boende, akut flytt och direkt därefter valpköp så blev det tyvärr tyst här. Jag är ändå oerhört tacksam över att vi bor på Åland. Inom 24 timmar efter att ”grannfejden” uppstod så hade vi två fantastiska boenden att välja på och inom 48 timmar hade vi varit på två visningar och tackat ja till ett av dem. Och nu, bara fyra veckor senare är vi färdigflyttade och har bara flyttstäd och försäljning av gamla boendet kvar.

Så flytten är i stort sett klar, Dobby är på plats, och jag känner äntligen att jag kan fokusera på de viktiga sakerna, nämligen läsning. Jag har recensionsexemplar på vänt, recensionsexemplar på kommande och även en del annat nyutkommet som lockar, så jag hoppas vara i full gång inom ett par dagar. För det finns ju ett problem med bloggpaus. Bloggpaus beror nämligen oftast på läspaus. Jag har inte öppnat en bok sedan mitt senaste inlägg och har därför inte direkt något supernytt att skriva om.

Som tur är har jag sett en del på tv-serier och hann även läsa några böcker innan allt hände, så jag ska förhoppningsvis kunna hålla er sysselsatta medan jag läser in mig på det senaste.

Och jag ska verkligen försöka att hålla mig till böcker och tv-serier, men det är svårt när man precis fått hem världens sötaste familjemedlem. Men jag ska försöka. En liten bild bara …

Annons

7 reaktioner på ”Så det här hände.

 1. Ni FLYTTADE?! Till följd av valpköp! Vilket fantastiskt exempel på hur man utan att blinka anpassar sitt liv helt och hållet efter sina husdjur. Exemplariska valpägare, det är vad ni är:) Så skönt att flytten inte verkar ha varit alltför smärtsam.

  Gilla

  1. Haha tack. Märkligt nog var det inte ens något att fundera på, det kändes så självklart. Hade vi bara informerat om att vi funderar på att skaffa valp och fått reaktionen vi fick, så hade vi nog tänkt om. Men vi hade ju redan varit och hälsat på och bestämt oss för den här lilla krabaten och han kändes så självklar som familjemedlem direkt.
   Sjuk situation dock som ändå löste sig jättebra. 🙂

   Gilla

 2. Gud, så söt! Sällar mig till de som säger att det inte gör något om det blir en del söta valpbilder på bloggen framöver 😉 Skönt att det löste sig med flytten i alla fall.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s