Tv-serier att se fram emot.

Det kommer ju massa spännande tv-serier i år och här kommer några som jag ser fram emot lite extra mycket.

Tjänarinnans berättelse av Margaret Atwood. Kommer bli hur bra som helst tror jag. Frågan är mest var den kommer visas, för som det verkar blir det bara på Hulu och det kostar pengar. Tycker man betalar så mycket redan för Netflix och annat så vi får väl se hur det blir.

Amerikanska gudar av Neil Gaiman. Jag har inte läst boken än, men trailern är fantastisk och boken måste ju läsas innan serien. Är tanken i alla fall.

Star Trek Discovery. Det finns en film på youtube som heter 5 reasons why Star Trek Discovery will suck. Vägrar tro på sådana dumheter. Den kommer vara awesome!

 

Annons

9 reaktioner på ”Tv-serier att se fram emot.

  1. Jag vill se både The Handmaid’s Tale och American Gods 🙂 American Gods är enligt min mening inte den bästa boken som Gaiman har skrivit, men det finns stycken av den som har levt sig kvar hos mig genom årens lopp. Jag älskar själva idén.

    Gilla

    1. Jag har funderat på boken ( Gaimans, Tjänarinnans berättelse är naturligtvis läst ) men aldrig känt den som en måste-läsning. Men så kom trailern och förändrade allt. Måste läsa, måste titta. 🙂

      Gilla

  2. Pingback: Star Trek 🖖🏻 Måndag – Captains Blog (space)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s