Nyårsgrinchen stal jullovet.

Jag hade lite jullov som sedan omvandlades till sjukstuga. Har legat däckad i influensa sedan i fredags ( hej och hejdå nyår ) och tänker fortsätta med det någon dag till. Men snart så. Har fått enormt efterlängtade böcker i brevlådan senaste dagarna, så jag ska bara bli lite piggare och sedan ska jag visa er pärlorna. Hoppas ni alla andra haft ett fantastiskt nyår och att ni fått vara friska.

Inte bara jag som är sjuk, så här har det sett ut hos oss senaste dagarna. Vi har båda drabbats av man cold.

72343_1286872635

 

Annons

4 reaktioner på ”Nyårsgrinchen stal jullovet.

  1. Hahahaha! Jag har också drabbats av man cold och förstår plötsligt vad allt gnäll har berott på. Fruktansvärt säger jag bara. Stackars karlar! Min man cold hade i alla fall anständighet nog att vänta tills den tredje med att överfalla mig. Så min nyårsafton var den roligaste på länge.
    Krya på er! Hoppas på snar bättring så du kan läsa dina efterlängtade böcker. Krya-på-dig-kram från Skåne ♡.

    Gilla

    1. Ja nu är det på bättringsvägen men man känner sig ju svag som en nyfödd kyckling. Härligt att du hade det bra i alla fall, ett roligt nyår är en bra början på året. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s