Att manipulera Tomten.

doctor-who-lego-dimension-capaldi-tardisJulshoppingen har fortsatt här hemma och med barnens bästa för ögonen har jag letat och letat efter riktigt bra saker. Och igår hittade jag den ultimata julklappen. Lego dimensions med Dr Who-pack till.

Nu råkar ju jag också gilla tv-spel och då framförallt Lego-spelen och i synnerhet Dr Who. Men det är naturligtvis ett rent sammanträffande. Man får se det som att slå många flugor i en smäll, för visst är det ju trevligt när mamman i huset också kan uppskatta ( och leka med ) barnens julklappar.

Annons

2 reaktioner på ”Att manipulera Tomten.

  1. Du skulle hört mig på jobbet idag, jag funderade över om min hund älskar mig nog mycket för att köpa den illustrerade versionen av Harry Potter åt mig. Vadå hitta på ursäkter för att få köpa julklappar åt sig själv ;p

    Gilla

  2. Själv köper jag glittriga klistermärken och skimrande pärlor till min dotter och tvingar henne att julpyssla. Det har naturligtvis ingenting att göra med att jag själv älskar glittriga klistermärken, skimrande pärlor samt att julpyssla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s