Trailer – Rum 213

Vi träffas fortfarande ibland, Bea, Meja och jag. Men vi pratar aldrig om det. Det är en sorts tyst överenskommelse. Som om det kanske aldrig hände om vi inte pratar om det. Men innerst inne vet vi förstås …

Den här natten vaknade både Meja och jag av Beas skärande skrik. Hon satt i sin säng med kudden hårt tryckt mot ansiktet. Hon sa inte ett ljud. Snyftade inte ens. Men jag såg att hennes ben skakade under täcket.
– Du drömde bara, viskade jag. Här är ingenting.
Jag viskade för att inte väcka Meja, men hon var redan vaken.
– Vad är det? frågade hon och lutade sig över sängkanten.
– Inget, sa jag. Bea drömde en grej bara.
Bea skakade på huvudet bakom kudden.
– Det var ingen dröm, sa hon tyst. Jag såg henne, på riktigt.
– Såg vem? undrade Meja.
– Spöket, viskade Bea. Den vitklädda flickan.

Jag har inte läst den här boken men fick mail med trailern häromdagen och nu bara måste jag ju läsa den. Rum 213 heter boken och är skriven av Ingelin Angelborn. Filmen beskrivs som en rysare för barn mellan 8-12 år, men trailern är rätt creepy faktiskt så jag vet inte. Filmen kommer i februari 2017, så jag har tid på mig att läsa boken och sedan bestämma mig för om åldern funkar. Jag återkommer om det.

Trailern hittar du här.

rum-213

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s