Analog planering i en digital ålder – Bullet journal

Jag är egentligen ingen planerare men det börjar bli så många delar i mitt liv att hålla ordning på, så jag tänker göra en bullet journal. En slags kalender man gör själv och anpassar efter sina egna behov. Jag har också alltid velat ha en anledning att äga sådana där riktigt fina anteckningsböcker och nu har jag en.

fullsizerender

Här kan du läsa mer om vad en bullet journal är och tips för att komma igång om du blir sugen på en egen.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s