Efterlängtat bokpaket

Jag sitter och kämpar med min nya hemsida ( som blir jättefin ) men fastnade i det här med moms. Jag bor ju på en ö som ligger mellan Sverige och Finland och som logiskt sett torde tillhöra EU skattemässigt, men icke. Åland har egna skatteregler så jag måste förstå dem först innan jag kan gå vidare. Men jag hoppas ha allt fixat och hemsidan uppe inom någon vecka.

Tills dess får jag glädjas åt det helt otroligt fina bokpaketet som anlände igår.  Jag vet inte riktigt varför man har valt att dela upp boken i två, men det är ok för mig eftersom båda finns tillgängliga samtidigt. Kanske är det lättare att sälja böcker som inte för lika tegelstenar, även om tegelstenar inom fantasyn snarare är norm än undantag. Snygga är de i alla fall.

bocker

Fortsättningen på Mistborn, Uppstigandets brunn del 1+2 av Brandon Sanderson. 

Annons

2 reaktioner på ”Efterlängtat bokpaket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s