När man får bokpaket

Jag beställer väldigt sällan böcker via nätbokhandel eftersom jag vill gynna våra lokala bokhandlare. Men ibland vill man ha böckerna snabbt och billigt, två saker nätbokhandeln tyvärr alltid är bättre på.

Så jag beställde böcker och när jag öppnade paketet undrade jag hur i jag tänkt egentligen. Hur kan man beställa bara två böcker? De gånger jag beställer vill jag nämligen passa på att beställa rejäla laddningar. Något som jag uppenbarligen glömde bort här. Turligt nog är den ena boken otroligt efterlängtad och tjockare än föregångarna i serien. Den andra boken vet jag inget om, har inte läst några recensioner eller hört några omdömen om. Jag tog den på omslaget.

14568238_10154000569877817_5831589971757906771_n

Det lustiga är att även fast jag ju vet vad paketet innehåller känns det ändå jättespännande att öppna. Som om det av någon anledning kanske skulle ligga en extrabok i paketet. Varje gång.

Annons

4 reaktioner på ”När man får bokpaket

 1. Jag hinner ofta glömma exakt vad jag beställt, så det är väldigt spännande. Och för engelska böcker som inte den lokala handlaren tar in (eller för smala indie-böcker 😀 ) är nätbokhandeln ensam kung. Jag gillar också att köpa många på en gång, och skyller på att jag sparar pengar på frakten… 🙂

  Gilla

 2. Bokpaket är de bästa paketen 🙂 Olyckornas tid har jag kikat på, den tror jag är väldigt bra. Det blir spännande att se vad du tyckte, om jag skall beställa den eller inte.

  Gilla

 3. Det är något visst med bokpaket. Mitt senaste från Adlibris var en födelsedagspresent till någon annan, ändå tyckte jag att det var jättespännande att öppna det XD

  Jag har fortfarande inte läst Aldrig ensamma. Funderar på att införskaffa dem båda så att jag kan läsa dem rygg till rygg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s