Dagens läsning och kommande filmer att längta efter.

Idag är det kallt ute så det blir en mysdag hemma med rykande kaffe, fet pizza och bra böcker att läsa. Dagens läsning blir fantasy. Jag är lite osäker på om jag kanske behöver läsa om andra delen för att hänga med, det var ett tag sedan jag hälsade på hos Elderim och hans magiska värld. Jag börjar så märker jag.

Nattlöpare av Marcus Olausson.

nattlopare

Sedan har det dykt upp trailers på kommande filmer som gjort mig så sjukt peppad. Jag vill se båda NU. Helst igår. Jag är dessutom säkert ännu mer pepp än ungarna. Även om de naturligtvis inte kommer kämpa emot när jag släpar med dem på bio.

Peter och draken Elliot. 

Nästa film är typ Harry Potter fast inte. Samma trollkarlsvärld, men före Harrys tid och på en annan plats. Den verkar riktigt bra, även om jag förstått att många HP-fans är skeptiska.

Fantastic Beasts and Where to Find Them. 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s