Boken jag helst vill läsa just nu.

Fick ett enormt sug efter just den här boken i helgen. Så jag scannade igenom Storytel, Nextory och Bookbeat efter e-boken men den fanns bara som ljudbok. Försökte köpa e-boken på Adlibris men de godtog inte mitt utländska telefonnummer märkligt nog. Har beställt där förut och undrar nu hur fasen jag lyckades göra det.

På biblioteket är boken utlånad, så jag får helt enkelt packa mig till bokhandeln. Måste man ha så måste man.

storst-av-allt

Störst av allt, skriven av Malin Persson Giolito.

Annons

2 reaktioner på ”Boken jag helst vill läsa just nu.

    1. Är mitt uppe i den nu och jag gillar den. Men samtidigt är det svårt att läsa rad för rad, sida för sida, när jag egentligen bara vill bläddra framåt för att få reda på vad som egentligen hände. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s