The girl with all the gifts – Trailer

1390464124_The-Girl-With-All-The-Gif

Jag håller precis på att läsa boken och recension kommer inom någon dag. Av det lilla trailern visar verkar det ändå vara en ganska stor skillnad mellan bok och film, främst i fråga om tempo. Sedan kan förstås en trailer ljuga lite, så de kan ju vara mer lika än jag tror. Oavsett är jag otroligt pepp även på filmen.

 

Annons

6 reaktioner på ”The girl with all the gifts – Trailer

  1. Jag älskade boken, men jag är lite rädd för att se filmen. Det finns en viss risk att de tar fasta på det blodiga och brutala och förvandlar det hela till en typisk zombiefilm, vilket jag upplevde att boken långt ifrån var. Men samtidigt så är det ju bra skådespelare med…

    Gilla

    1. Ja trailern är väldigt mycket action, men kanske tonen i filmen som helhet är annorlunda. Jag hoppas det. Castingen verkar väldigt bra dock så jag är ändå väldigt pepp. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s