Vad läser jag just nu? Inte helt lätt att svara på.

Veckans bokbloggsfråga hos Annika är enkel idag, vad läser du just nu? Eller ja, den borde vara enkel men sanningen är att jag knappt vet själv vad jag läser. Jag hoppar hit och dit mellan böcker, tar en paus för lite tv, börjar på en ny bok, köpte en till idag och skummade lite och ja, så har det varit senaste dagarna. Jag vill läsa alla samtidigt vilket gör mig helt splittrad så jag får ingenting gjort istället.

Men den jag läst mest ur är märkligt nog den jag varit minst sugen på att läsa, Fallna änglars stad av Cassandra Clare. Jag har sådana problem med den serien men det har blivit som en drog, jag kan inte sluta läsa. Samtidigt kan jag heller inte rekommendera den till någon annan eftersom jag egentligen inte gillar den. Väldigt märkligt alltihop.

Så boken jag läste ut idag ( efter mycket om och men ) var denna.

fallna-anglars-stad

Och boken jag började med efter den ( med lite kikande i andra böcker mellan varven ) var den här.

9789176458327_200x_glassvardet

Så svaret är nog Glassvärdet. Och några andra böcker vid sidan om.

Annons

11 reaktioner på ”Vad läser jag just nu? Inte helt lätt att svara på.

 1. Det där att hoppa hit och dit och vilja läsa allt och inget brukar hända mig också ibland, lite störigt, men det brukar släppa 🙂 Känner till böckerna du läser men har inte läst någon.

  Gillad av 1 person

  1. Jag påbörjade den men insåg snabbt att jag var tvungen att läsa om sista delen i Röd drottning för jag hängde inte med alls. Så nu har jag fräschat upp minnet och kan fortsätta så får vi se om jag gillar den här lika mycket som första. 🙂

   Gilla

 2. Haha känner verkligen igen mig. Läser nog främst Natten är ännu ung för tillfälelt men har Glassvärdet, GoT, Tala är guld (+någon till) på sidan om. Eh.

  Vet inte hur jag sma reagera på det här med att du inte kan sluta lösa TMI heller. Gav lkte upp själv efter tredje boken men får ju lite lust att fortsätta nu när du så verkar gilla att läsa det men samtidigt så vet jag ju att de böckerna faktiskt inte är särskilt bra. Hm, får se hur det blir.

  Gilla

  1. Har funderat på varför jag fortsätter läsa när jag egentligen inte är särskilt förtjust i serien, men jag tror att det är Simon som lockar mig faktiskt. Jag vill veta hur det ska gå för stackars Simon. 🙂

   Gilla

 3. Det är ju precis därför som jag inte slalomläser, jag skulle bli så splittrad och stressad att jag förmodligen skulle ha drabbats av nervbesvär 🙂

  Gilla

 4. Cassandra Clairs böcker har jag bara hört positivt om så intressant med en annorlunda åsikt. Känner på sätt och vis igen det där med att läsa en serie och inte gilla den men ändå vilja läsa. ^^Även mindre bra saker kan ibland göra att man vill veta hur det ska gå iså ^^;;

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s