Det här med läslov.

Det skulle ha blivit en recension här idag men jag var tyvärr dåligt förberedd på att makens semester är slut, vilket betyder att jag själv ska få iväg barn till skolan och mig till jobbet. Första gången på 10 veckor som vi alla ska iväg vilket naturligtvis betyder kaos. Men några djupa reflektioner kan ni få angående det här med läslovet. Visst låter det mysigare än höstlov och så där, men jag vet inte …

Annons

7 reaktioner på ”Det här med läslov.

  1. Jag tycker det här med att byta namn på saker och ting börjar bli lite löjligt. I min värld spelar det ingen som helst roll vad den ledighet kallas, det är ledigheten som är det viktiga. Höstlov, läslov, sportlov, sommarlov… alla gör ändå det de brukar göra vare sig det är sporta, vila sig, läsa eller spela datorspel. Kan inte riktigt förstå vad det är för billig poäng de vill ta med detta 🙂

    Gilla

    1. Jag läste faktiskt ditt inlägg först och direkt efter trillade den här in i mitt fb-flöde, så det fick bli samma ämne även om jag tvekade lite först. Men den var för rolig för att inte dela. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s