Missa inte att vinna ditt eget exemplar av årets hetaste bok. Du, bara

Visserligen har jag en utlottning på gång men i övrigt har det inte handlat så mycket om just böcker här på sista tiden. Snart är det slut på det.

I helgen åker jag iväg och på söndag annonserar jag ut vinnaren av Anna Ahlunds heta roman Du, bara. Eftersom jag åker iväg och inte har någon möjlighet att annonsera en vinnare ( jag tycker bloggappen är för krånglig ) före söndag förlänger jag också tävlingen så du kan vara med och tävla ända till söndag 14/8 kl 15. Utlottningen hittar du här.

du-bara

På måndag sätter jag även igång med recensioner igen eftersom jag nu äntligen kommit igång med läsandet igen. Några redan lästa, några på gång och recensionsexemplaren har börjat trilla in igen. Det är märkligt det där med ledighet. Det som borde vara en perfekt period för läsning blir ofta bara pannkaka för mig. Av någon anledning kan jag inte slappna av med en bok under semester på samma sätt som när jag jobbar. För det finns inget härligare än att komma hem efter jobbet, sjunka ner i soffan och vila ögonen i en riktigt bra bok. Så på många sätt känns det faktiskt rätt skönt att komma igång med rutiner igen, även om rutinerna också innebär jobb.

Så, passa på att vara med i utlottningen och så ses vi på söndag kväll igen. Nu blir det ut och åka båt och jag hoppas det blir lugnare än så här.

UYNzfRj

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s