Efterlängtad fortsättning.

En av höstens mest efterlängtade böcker är för mig fortsättningen på Mistborn av Brandon Sanderson. Uppstigandets brunn heter den och kommer i september.

mistborn-uppstigandets-brunn

Jag blev dock lite förvirrad när jag kikade på Adlibris och det nämns Uppstigandets brunn och Uppstigandets brunn del 2. Det är ju inte helt ovanligt att man i Sverige delar upp tjocka tegelstenar ( speciellt inom fantasy ) till två böcker istället för en. Men så är inte fallet när jag kikar lite närmare. Det är Mistborn del 2 precis som det ska vara och bara en bok vad jag kan se. Så vi kan andas ut igen. Och Modernista behåller stilen med omslaget. Så snyggt!

Annons

3 reaktioner på ”Efterlängtad fortsättning.

  1. Jag var inte helt övertygad av första delen, men jag har tänkt läsa den här ändå. Tror att min läsmiljö inte var optimal när jag läste Sista riket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s