Saknar du redan Priden, gråt inte! Vinn istället årets hetaste bok – Du, bara

Ja förlåt, jag blev borta jättelänge på grund av barn som har sommarlov, långa sovmorgnar och varma dagar som smälte bort hjärnan. Men nu är sommarlovet slut för min del så jag tänkte kicka igång med en rivstart. Nämligen utlottning av årets hetaste bok! Jag visste inte att förlaget skulle skicka ett recensionsexemplar, så jag hade redan köpt boken när den kom i brevlådan. Jag har alltså en bok för mycket och den tänkte jag lotta ut till en lycklig vinnare.

Du, bara är en ångande het kärlekshistoria som kommer få ditt hjärta att smälta och kroppen att pirra ända ner till tårna.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att dela och kommentera.

Dela i din egen blogg och kommentera här, eller dela mitt facebookinlägg och kommentera där.

Fredag den 12/8 klockan 18.00 avslutas utlottningen och jag drar en lycklig vinnare!

du-bara

Du, bara är en romantisk och hjärteknipande historia om sextonåriga John som blir kär i den två år äldre Frank. Frank är oturligt nog redan är tingad av Johns storasyster Caroline. Och Caroline är van att få som hon vill. John är van att backa, men det tänker han inte göra nu. Dessutom har Frank en egen vilja. Och ett krossat hjärta i bagaget, vilket krånglar till saker.

 

Tack till Raben & Sjögren för utlottnings ( recensions ) exemplar. 

Annons

13 reaktioner på ”Saknar du redan Priden, gråt inte! Vinn istället årets hetaste bok – Du, bara

 1. Jag har gillat ditt instagram inlägg, kommenterat och delat ditt Facebook inlägg och sen har jag även bloggat om tävlingen. Nu håller jag bara tummarna för vinst.

  Gilla

 2. Lena

  Jag v8nner sällan. Denna bok vill jag gärna vinna. mina slantar går till studie litteratur just nu
  så det blir inte mkt över till skönlitteratur. … tur det finns bibliotek.

  Gilla

 3. Pingback: Vinn Du, bara av Anna Ahlund | B O K B E S A T T

 4. Pingback: Missa inte att vinna ditt eget exemplar av årets hetaste bok. Du, bara « Bokhuset

 5. Pingback: Och vinnaren heter Louise! « Bokhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s