Tur värmen försvinner snart.

Trist såklart men samtidigt rätt skönt när värmen byts ut mot regnruskiga dagar. För jag kan inte tänka när det är varmt. Inspirationen tryter och det enda som finns i hjärnan är längtan efter att bada. Att få hoppa ner i vattnet vid någon härlig badstrand och bara kylas ner några grader.

Jag tänker inte ta en riktig bloggsemester, men sanningen är ju att det inte händer ett smack i bokvärlden under sommaren. Men jag har som tur är i alla fall två recensioner och en utlottning på gång. Men först ska jag ut på äventyr. Över dagen bara, mer om det kommer också här sedan.

1260536-22

 

Annons

En reaktion på ”Tur värmen försvinner snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s