Sommarläsning för unga – Bokhuset i SvD

Fredag idag och oavsett väder kan man alltid lita på att jerkan dyker upp. Annikas fråga är,

Finns det någon tidning som du kan tipsa om? Alternativt, finns det en tidning som du saknar trots det enorma utbudet som finns i dag?

Jag skulle väldigt gärna se en tidning inriktad på böcker för ungdomar och unga vuxna. En tidning med tips på alla sorters genrer i åldersgruppen och kanske även artiklar i ämnen som relaterar till böckerna som tipsas om. En tidning där läsarna får komma till tals och även ha novell- och skrivtävlingar för unga. Jag vet att jag i ungdomen själv hade älskat en sådan tidning.

 

Tills dess får jag glädja mig åt att Svenska Dagbladet har en sektion som heter Läs & Skriv där unga läsare ofta står i fokus. Så även igår där jag ( med felstavat efternamn ) fick äran att som en av 7 bloggare tipsa om sommarläsning för unga.

Så här såg det ut och här kan man läsa hela artikeln.

SvD

 

 

Annons

17 reaktioner på ”Sommarläsning för unga – Bokhuset i SvD

    1. Inte lurat hoppas jag, jag hoppas ju att du gillar den lika mycket som jag gjorde! Jag gav tre tips till svd ( eftersom risken är stor att vi bloggare tipsar om samma böcker ) och de två andra var Jack och Du, bara. Så det är två böcker till du ”måste” läsa! 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s