Om några dagar …

Jag är inte död, det blev bara några dagars paus. Det tar några dagar till men sedan kör jag igång igen.

Jag har nämligen för första gången på länge varit i läsmode, men tyvärr inte i skrivmode. Jag har plöjt böcker ( 17 st för att vara exakt ) under dessa 3 veckor, och hur mycket jag än velat delat med mig av allt jag läst till er så har det inte funkat. Hjärnan hade skrivkramp och ville bara läsa. Så det har jag gjort, läst och läst och läst. Vilket har varit skönt, men nu får det räcka. Inte med läsningen, men skrivkrampen ska väck. Först ska maken firas ordentligt då han fyllt jämnt och jag ska anpassa mig till sommarlovsrutiner. Men sedan.

Här är några av de kommande böckerna som dyker i bloggen när jag är tillbaka.

hon-bad-om-det du-bara budbararen

En väldigt aktuell och väldigt viktig bok, en som skapade massa frågetecken, och en dunderhit. Och så har jag lite andra roliga saker att komma med sedan också. Om några dagar …

 

Annons

6 reaktioner på ”Om några dagar …

  1. Det börjar bli något av ett normaltillstånd nu, att du försvinner utan ett ljud, så jag tror vi börjar bli luttrade nu 😉 Den där Du, bara har ju synts en del den senaste tiden och jag kan ju erkänna ett det gör mig lite, lite nyfiken 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s