I just backed Trollkarlens arvinge (The Wizard’s Heir: A fantasy novel) on @Kickstarter

Trollkarlens arvingeJajamänsan, det gjorde jag. Vad är då Trollkarlens arvinge och vad är Kickstarter?

Trollkarlens arvinge är en ( förhoppningsvis ) kommande bok av Ida Öhnell. Ett äventyr i modern tid, men i en värld närmare Asgård än vår egen. Action, magi, mörker och en mystisk familj…

Trollkarlens arvinge handlar om ungdomarna Stella och Jacob som växt upp hos sin moster. En dag får de ett brev från sin far som nu vill att de ska komma och bo hos honom. Trots att både Stella och Jacob är tveksamma ger de sig ändå av, eftersom nyfikenheten på den far de aldrig känt är för stor. När de hamnar i en mystisk borg börjar det gå upp för dem att deras far Joso, kanske inte är som alla andra. 

Visst låter det spännande!

Författaren planerar att ge ut boken själv. Det kostar dock pengar att ge ut en bok själv och även om man inte har de pengarna själv finns det lösningar.

Kickstarter är en plattform som möjliggör projektfinansiering med hjälp av crowdfunding. I det här fallet en fantasybok. Författaren har satt ett insamlingsmål och når hon det kommer boken att tryckas. Det bästa med Kickstarter är att pengar inte dras om projektet inte når sin målsättning. Det är alltså allt eller inget, vilket är tryggt framförallt för den som sponsrar. Känns ju lagom kul att sponsra en summa pengar och sedan går projektet i stöpet för att det inte fått tillräckligt med pengar. Det slipper man alltså här och det känns tryggt.

Det här är första projektet jag hjälpt till att sponsra och det är helt enkelt för att jag vill läsa hela boken. Det första kapitlet finns nämligen att förhandsläsa här. Allt som allt finns det än så länge fyra kapitel där, men jag vill ju läsa allt!

Trollkarlens arvinge 2

 

Inlägget är inte på något sätt ett samarbete med varken Kickstarter eller författaren ( som jag inte känner ). Jag fick helt enkelt en mailförfrågan om jag ville läsa och kanske sponsra om jag gillade. Och jag gillade! 

Vill du vara med och sponsra finns projektet här

Annons

4 reaktioner på ”I just backed Trollkarlens arvinge (The Wizard’s Heir: A fantasy novel) on @Kickstarter

  1. Pingback: Trollkarlens arvinge på Bokhusets blogg – Ida Öhnell

  2. Pingback: The campaign is 25 % funded and 2 bloggers has written about me! – Ida Öhnell

  3. Pingback: TACK till ALLA som stöttat mig!! – Ida Öhnell

  4. Pingback: THANK YOU to ALL who has backed me!! – Ida Öhnell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s