Ny kostym till bloggen.

Jag har skaffat ny design till bloggen för första gången sedan jag började. Anledningen är enkel, jag är nämligen lite trög. Det tog mig nästan två år att inse att bloggdesignen jag hade inte var mobilanpassad.

Jag har liksom inte ens tänkt tanken att något inte är det, tills jag häromdagen läste en annan blogg via mobilen ( som jag läst tusen gånger tidigare via mobil, jag är lite trög ibland som sagt ) och insåg hur enkel den var att läsa jämfört med min. Jag behövde inte sitta och förstora texten med fingrarna för att den skulle bli läsbar, eller klicka fel tusen gånger för att länkarna var för små. Så ny kostym fick det bli. Ingen radikal förändring men jag gillar den. Och mobilanpassad, äntligen.

53217692

Annons

8 reaktioner på ”Ny kostym till bloggen.

  1. Tack, ja det är ju en megaskillnad mot hur bloggen såg ut från början ( svart och mintgrön ). Sedan ändrade jag färgerna för ca ett halvår sedan och den här gången blev det ännu mer minimalistiskt, men det känns bra. Hoppas det fortsätter kännas bra, för den här gången betalade jag för det haha. 🙂

   Gilla

 1. Skönt att du även nu fortsätter hålla dig i facket ”Bloggar-som-försöker-se-ut-som-klyschiga-inredningstidningar” precis som jag! Godkännes! 🙂

  Gilla

  1. Hahaha tanken slog mig faktiskt att det kanske ser liiite för nätmagazin ( med Z ) aktigt ut, men va fasen det får vara så. Jag gillar. Och vem vet, nästa gång jag kanske tar monsterdesignen. 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s