Hur irriterande är inte det här?

Så störande för en som vill ha ordning och reda i bokhyllan.

IMG_0141

Annons

5 reaktioner på ”Hur irriterande är inte det här?

  1. Hehe! Det var verkligen inte speciellt snyggt. Jag har dock sett värre, i min egen hylla… jag har den svenska versionen av Half bad, som är så apans ful, och sedan (hyfsat snygga) engelska (eller jag kommer att ha den sista så snart jag får vantarna på den. Och den svenska är hardback och de engelska pocket… Usch. 🙂

    Gilla

  2. Haha, det är av just den anledningen jag vill vänta tills sista boken i serien är färdigprintad så att man kan köpa alla på en gång. Då brukar de oftast stämma överens 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s