Flyttläget

Jag var ju något överoptimistisk när det gällde vår flytt. En helg ba, och sedan är det klart. Tänkte jag. Och jag hade så jävla fel.

Saken är den att jag faktiskt har flyttat ganska många gånger i mitt liv och det har gått relativt smärtfritt varje gång. Jag hade dock underskattat det där med lägenhet vs eget hus. Jäklar vad eget hus ställer till det. Istället för att bara ha en lägenhet ( kanske ett litet förråd också ) så hade vi nu ett hus, två stora garage och två stora förråd och fler garderober än jag någonsin haft i hela mitt liv som skulle tömmas. Jag har ingen aning om var all skit kommit ifrån, men garagen, förråden och garderoberna var alla smockfulla med konstiga saker. Och det tar tid att göra sig av med skit, uppenbarligen.

Men nu börjar vi väl bli någorlunda klara och jag tänkte i tisdags att nu kan jag sätta igång med bloggandet igen ( jag har inte haft energi alls ), men så igår kom vår nya soffa …

IMG_0082

Soffan ( Gotland från Mio Möbler ) är nu på plats men det är fortfarande rätt rörigt och fler bokhyllor som ska på plats, men det värsta är över. Tack och lov.

IMG_0085

Maken satte upp en till bokhylla igår som står alldeles tom och bara väntar på att fyllas. Så då kom ju det här erbjudandet som ett brev på posten. Och köpstoppet is no more, så jag kan gå loss ordentligt. Kommer se ut som de ystra kossorna vid kosläppet i maj.

IMG_0086

Annons

4 reaktioner på ”Flyttläget

  1. Att flytta är något av de jobbigaste som finns! För 6 år sedan packade jag ihop ett torp och flyttade 50 mil. Bodde ensam då men hade med mig fyra katter och en hund i flyttlasset! För 3 år sedan gick flyttlasset nedåt igen, 50 mil även denna gången men nu med två människor, en fullproppad lägenhet och tre katter och en hund! Man blir rätt bra på att sortera och rensa faktiskt! Men skönt för dig att det är över nu! Och underbart med bokköp! Det är du värd nu ju! En massa fina nya böcker =)

    Gillad av 1 person

  2. Senast vi flyttade så ägnade vi runt tre månader (innan flytten) åt att gå igenom varenda pryttel vi hade. Jag tror helt ärligt vi höll i varje ägodel och bedömde den; behålla, skänka, slänga. Det var extremt jobbigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s