Veckans bokbloggsfråga.

Varje vecka ställer Barnboksbloggen en fråga och den här veckans fråga är:

Vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att läsa hos de bokbloggar du följer (recensioner, svar på utmaningar, listor, fakta, boknyheter, personliga inlägg, temainlägg eller vad det nu kan vara)? Och vilken typ av blogginlägg tycker du själv är roligast att skriva? 

Jag är lite bakvänd så jag börjar med vad jag tycker är tråkigast att blogga om. Just idag blir svaret det här inlägget.

Förstå mig rätt, det är inget fel på frågan i sig. Jag gillar sådana här frågor, normalt. Men just idag hade jag velat skriva en recension och jag får bara inte till det, så då blir det här en nödlösning. Och nödlösningar är aldrig roligt, hur intressant själva frågan än är.

giphy

Inlägg som är roliga att skriva är sådana som bara måste ut just då. Recensioner som nästan skriver sig själva eller något ämne som just den dagen känns extra kul att skriva om. Men ett lite snävare svar blir recensioner och enkäter/taggar. Jag gillar taggar eftersom de ofta får mig att tänka på böcker från en annan vinkel än annars och svaren kan ibland överraska även mig.

Vad jag gillar att läsa är lättare att svara på. Allt som har med böcker att göra, gärna kryddat med en personlig touch.

Annons

10 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga.

  1. Ja jag gillar det. Jag tänker också alltid att det är bra att ta till när tiden är kort, vilket är heelt fel. Taggar kan ibland ta sjukt lång tid, men ändå roliga. 🙂

   Gilla

 1. Jag älskar enkäter och listor, men jag skriver sådana alldeles för sällan. Håller med om att recensioner som skrivs av sig självt är riktigt roligt!

  Gilla

 2. Visst är det härligt med de där recensionerna som bara rinner ut ur hjärnan och ner i fingrarna. Jag trodde att jag hade en riktigt jobbig att skriva i dag, men när jag väl började så visade det sig att den nästan skrev sig själv 🙂

  Gilla

 3. Jag brukar svara på enkäter när jag snubblar över dem. Det är roligt och, precis som du skriver, får det en att tänka annorlunda kring böcker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s