Gamla tv-serier väcks till liv igen

Längesedan jag gjorde en Throwback Thursday men idag passade det bra. Jag har nämligen funderat över det här med gamla tv-serier som återuppstår, för det finns en del sånt på gång nu.

Allt som har 20 år på nacken kan göras på nytt. Vem är jag att förneka nästa generation något jag själv tyckte jättemycket om en gång i tiden? Sedan är det inte säkert det blir bra, men försöka kan man ju göra tycker jag. Några gamlingar som får nytt liv är dessa.

Twin peaks kommer tillbaka 2017 vilket jag har lite blandade känslor för. Nostalgin för serien ( och signaturlåten OMG ) säger JA. Men ärligt talat tappade jag intresset för serien någonstans mitt i. Det blev för twistat till slut. Men ändå, Twin peaks liksom.

The X-files! Say no more, jag älskade Mulder och Scully och kommer såklart titta. Premiär nästa vecka.

Även Prison break och Heroes är på väg med nya avsnitt. Vilket väl är roligt, men jag har ingen direkt nostalgi till de här serierna så det gör varken till eller från. Men sedan hörrni, ryktas det om en återkomst jag verkligen verkligen skulle älska. Verkligen.

Xena: Warrior princess! Alltså, Xena är min hjältinna. Jag hade filmerna och tv-spelet ( som sög ) och jag har sett avsnitten framåt och bakåt hur många gånger som helst. Men, Xena för mig är Lucy Lawless så jag kan inte ens föreställa mig vem som skulle kunna fylla hennes läderoutfit på ett värdigt sätt.

Men det här är än så länge bara rykten och jag både hoppas och inte hoppas.

8-xena-warrior-princess-nbc

En annan ( eller flera i en ) serie jag gärna skulle se remake av är Stargate. Alla tre, alltså SG1, SGU och SG Atlantis.

Jag skulle inte ha något emot att se en Stargate The next generation, eller till och med en Stargate The beginning, en prequel till serierna. I plural, alla tre vill jag ha på nytt.

Loadinggate_003

 

Annons

5 reaktioner på ”Gamla tv-serier väcks till liv igen

  1. Om det är Heroes: Reborn du syftar på så vart den ju redan nedlagd igen. Konstigt nog var Heroes ingen serie jag fastnade för alls trots min superhjältefixering…

    Gilla

    1. Men har den ens börjat? I Usa kanske, för premiär är väl annars typ idag eller nåt sånt? Och jag är faktiskt inte förvånad om den föll, de lyckades ju redan med första sabba något som var riktigt bra från början. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s