Klart man vill ha en uppföljare!

Man ska inte göra uppföljare. Varför skulle man vilja se en tvåa för? Den första var ju inte ens något bra!

Men vilket bs! Klart man vill ha en uppföljare. Den första var ju asbra, så jag vill ha en tvåa. Helst igår! För det här är faktiskt en av mina favoritfilmer trots bombastisk och ultrapatriotiskt usa-räddar-världen budskap. Så jag är superpepp och vem kan egentligen motstå Jeff Goldblum? Jag har haft en crush ända sedan Flugan kom för hundra år sedan.

rs_500x203-150304133945-tumblr_lnu0hl0MDu1qa9vqgo1_500

Annons

3 reaktioner på ”Klart man vill ha en uppföljare!

  1. Naturligtvis vill man ha en uppföljare! Nu vet jag inte vem som skrivit/sagt citatet där uppe, men så fel det är. Jag kan knappt få nog av uppföljare 🙂

    Gilla

    1. Oj jag hade lite för bråttom imorse. Negativiteten fanns i kommentarer hos science fiction bokhandelns inlägg på facebook när de hade länkat till trailern för några dagar sedan. Många som undrade vad det skulle vara bra för medan jag samtidigt satt och jublade inombords. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s