Blurbad

Eftersom jag nu känner till ganska många bokbloggar läser jag numera blurbarna ( rekommendationerna på baksidan/insidan av en bok ) med stort intresse. När jag förra veckan fick hem andra delen i Razorland-trilogin tyckte jag det var kul att Midnattsord var blurbad i boken. Sen när jag faktiskt tog upp boken några dagar senare och skulle börja läsa den såg jag att jag ju också är blurbad.

Har jag uppskattat en bok vill jag ju också rekommendera den till så många som möjligt och med en blurb når man ju ut på ett mer direkt sätt, det gillar jag.

IMG_0085

IMG_0091

I höstas fick jag hem pocketversionen av Outtalat skriven av Sarah Rees Brennan och förstod inte varför, jag hade ju redan läst och recenserat den. Tills jag noterade att den var markerad som läsex, inte recensionsexemplar och såg då att jag är blurbad på insidan av boken. Det tycker jag är trevligt, att man får ett läsex som ett litet tack och även så man vet att man är blurbad.

IMG_0097

IMG_0096

Vet att jag även är blurbad i en bok som dock fastnat hos tullen här på ön. På grund av influensa har den blivit kvar där men ska hämtas i veckan.

Annons

4 reaktioner på ”Blurbad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s