Pesten och jag

Det är lustigt. Samma dag som jag skrev att den här månaden kommer det bli full rulle i bloggen fick jag influensa och därefter har jag legat rätt däckad. Något inlägg har det ju blivit men inte riktigt så som jag hade tänkt mig.

Så känslan var ju sådär i förrgår när jag dessutom började få ont i örat och insåg att jag utöver influensa nu även har öroninflammation.

when-youre-christmas-shopping-at-the-mall

Influensan börjar ge med sig och öroninflammation är ju inte slutet på ens existens, så när läkaren ville sjukskriva mig längre informerade jag att det är inte ett alternativ. Jag har tagit ut semester två dagar och ska istället åka till Sverige för att flyttpacka mina föräldrars lägenhet. Så om en timme tar jag båten över till Sverige.

Vad många inte vet är att Åland faktiskt bara ligger 6 mil från Kapellskär ( strax utanför Norrtälje som i sin tur ligger 6 mil utanför Stockholm ) så en tur med färjan tar ungefär 2 timmar. Och jag tänkte faktiskt passa på att läsa lite under båtturen, något jag inte gjort alls på över en vecka eftersom en hjärna full av snor tydligen inte klarar av att läsa. Så jag ser lite fram emot resan ändå.

boat

Något jag ser ännu mer fram emot är Sibylla. Vi har Sibylla här på ön men av någon anledning har de inte chili cheese här. Helt obegripligt. Hela poängen med att ens ha en grillkiosk är ju chili cheesen, resten är bara tillbehör.

Chili cheese, here I come!

When-you-have-a-secret-youre-about-to-tell

Så jag säger hasta la vista så länge. Var inte oroliga, det finns ett inlägg för morgondagen också och efter helgen är jag förhoppningsvis klar i skallen igen. Kanske.

Annons

3 reaktioner på ”Pesten och jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s