Efterlängtad läsning.

Fortfarande influensasjuk men nu känns det som jag kommer överleva. Ynklig är jag dock fortfarande så ingen recension idag, men jag hoppas orka med det någon av de närmsta dagarna för jag har läst ut Miniatyrmakaren och har en hel del att säga om den.

I fredags trillade det in en efterlängtad bok och i normala fall hade jag kastat mig över den, men med huvudet fullt av snor får jag låta den ligga och vänta lite lite till. Utpost av Ann Aguirre som är andra delen i Razorland-trilogin.

IMG_0085

Nästa bok har jag faktiskt haft hemma ett tag. Tyvärr har den blivit lite åsidosatt i allt som varit men snart ska jag ta tag i den med. Fantasyboken Drystoll skriven av S.C. Ödman som jag ser mycket fram emot att läsa.

IMG_0087

Det blev inte roligare än så här idag. Nu ska jag krypa tillbaka till min sjukhörna i soffan och hoppas ni andra har en fantastisk dag och att ni håller er friska.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s