Läslusten, hallå var är du?

Jag har läst en enda hel bok på två veckor och det är testläsning av ett manus som jag inte kan skriva något om. Jag har läst halva böcker och just nu kommer jag inte längre. Jag har lockande böcker som bara ligger på hyllan och skriker efter uppmärksamhet, men jag är så trött att jag stupar i säng när jag kommer hem från jobbet.

Försöker jag ändå läsa blir det så här,

tumblr_inline_n84ulzOq0x1si86ui

Texten går inte in helt enkelt. Jag läser en sida och fattar ingenting, det är som bokstäverna bara finns där huller om buller för att skapa nonsens. Jag är uttröttad helt enkelt, det händer alla ibland.

tumblr_inline_n9zvxwkLJo1si86ui

Så det är lite tyst här just nu och fruktansvärt dåligt med recensioner. Jag har även författare som väntar på ett omdöme och kan bara be om ursäkt. Ikväll kanske det vänder!

Annons

4 reaktioner på ”Läslusten, hallå var är du?

    1. Du har säkert rätt. Vilket egentligen är lite märkligt eftersom rusket och mörkret borde vara som gjort för mysiga lässtunder framför brasan. Men nä, jag däckar på soffan och hasar sedan vidare till sängen bara. 🙂

      Gilla

  1. Jag har drabbats av samma fenomen…..Som Monika säger är November ett fenomen i en klass för sig….. Väldigt drygt då jag har precis som du mängder av fina böcker som väntar på sin tur.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s