Julkalender hos Boken är tankens barn!

Jag brukar alltid missa sådana här blogghappenings, men i år tänkte jag vara med i den här härliga julkalendern hos bloggen Boken är tankens barn.

Julkalender 2015

Från den 1:a december kan man varje dag samla poäng och den med mest poäng vinner en bok. Ett roligt sätt tycker jag både att sprida lite bloggkärlek och spänningen i att vara med och tävla. Och mina första poäng skrapar jag ju ihop just med det här inlägget. Må bäste bloggare vinna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s