Gott och blandat i läshögen

Den väntande läshögen just nu innehåller verkligen gott och blandat. Det är historia, ungdom, fantasy, drama och dokumentär i en härlig blandning.

Nu läser jag ju inte alltid alla som finns i läshögen. Det är naturligtvis låneböckerna som har en tendens att behöva lånas om, och i just den här högen har vi Cormac McCarthys bok Guds barn som jag är lite osäker på. Vad jag förstår är huvudkaraktären inte direkt sympatisk och jag tenderar att ha svårt för såna böcker. Jag vill gärna ha en hjälte med, eller åtminstone någon jag kan känna sympati för i viss mån. Så vi får se. Fin är den i alla fall, läshögen.

IMG_0039

Annons

2 reaktioner på ”Gott och blandat i läshögen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s