Angående spoilers och bloggdesign?

Som jag skrev förut känns det som jag bor i bilen och på färjan just nu och idag är det dags för resa till Stockholm igen. Men ändå en rätt bra för idag kommer mamma ut från sjukhuset och flyttas till ett korttidsboende. Det kanske inte låter så himla kul, men bara att slippa sjukhuset är ju underbart. Få ett eget rum, sina egna kläder och en egen TV!

Ibland känns det jobbigt att bo på en ö och hela tiden vara beroende av färja för att ta sig någonstans, men mest är det ändå faktiskt ganska skönt. På båten får jag ju två timmar då jag kan läsa, fika och strosa runt i taxfreen vilket slår buss och tåg med hästlängder alla dagar i veckan. Och som tur var är jag inte känslig så Mats Strandbergs Färjan har inte gjort mina båtresor obehagliga eller skrämmande. En kryssning däremot vete fasen om jag skulle vilja åka på igen …

På tal om Färjan så har jag läst en hel del olika recensioner om den och jag är ändå lite förundrad över hur mycket som spoilas ibland. Själv fick jag reda på vilken sorts monster det handlar om innan jag läste och det kändes faktiskt lite trist. En del av spänningen är ju att inte veta. Sedan läste jag Lotta Olssons recension i DN och maken till spoilers har jag nog inte sett förut. Det borde ju vara typ förbjudet. Så läs inte om du inte redan läst Färjan eller inte bryr dig om spoilers.

Jag funderar också på lite färgbyte i bloggen. Den känns väldigt mörk med allt det svarta så kanske vitt blir bättre, vi får se, jag ska testa lite imorgon. Vad tycker ni?

halloween

 

 

Annons

2 reaktioner på ”Angående spoilers och bloggdesign?

  1. Jag vill helst inte ha spoilers innan jag läser en bok och försöker att inte avslöja för mycket när jag bloggar om det jag läst. Fast ibland slinker jag med tangenterna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s