Så gott som tillbaka.

Då är jag tillbaka igen. Tänkte egentligen starta i lördags, men det var så skönt att bara umgås med familjen så det fick vänta lite till. De senaste två veckorna har varit så sjukt stressiga. Mamma har fått ett antal så kallade tior, små stroker som tillsammans blev för mycket för hennes kropp. Hon mår rätt bra men ligger på sjukhus fortfarande. Min pappa fick ju en massiv stroke för två år sedan ( jag skrev en ganska personlig recension om vad Fredrik Backmans bok betydde för mig under den här tiden ) och mamma är hans vårdare i hemmet tillsammans med hemtjänst som kommit fyra gånger om dagen. Så nu när hon är på sjukhus har han varit på vårdboende och det har varit ett himla resande för min del för att kunna besöka båda. Känns som jag bott i bilen ett tag nu.

Men förhoppningsvis får min mamma snart komma till samma vårdboende som min pappa. Hon har ett handikapp sedan tidigare och har nu blivit rullstolsbunden, så hem kommer de inte igen tyvärr. Tråkigt, men samtidigt kommer det kännas bra att ha dem i trygg vård.

Jag ligger efter en hel del med recensioner. Jag hade ju en hel del på gång redan när det här hände och det är alltid svårare att skriva om böcker när det gått ett tag, men jag ska försöka få ner allt på ett förhoppningsvis bra sätt. Skräck, dystopi och apokalyps står på schemat. Precis så som jag vill ha det.

the-end-is-near

Annons

7 reaktioner på ”Så gott som tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s